新视野大学英语四Listening Quiz4--Book4题目及答案

来源:网络收集 打印文章内容   下载WORD版到本地  

Part 1 Understanding Short Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear some short conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 1 are based on the following passage. 1. A. Everyone has a better mobile nowadays. B. He is too proud of his mobile phone. C. He is slow in getting a mobile phone. D. His mobile phone is not real. Questions 2 to 2 are based on the following passage. 2. A. To gain access to the person's money. B. To make up fake IDs. C. To use another person's identity. D. To get a social security number. Questions 3 to 3 are based on the following passage. 3. A. Dealing with real people at the bank. B. Using banking machines. C. Handling bank transactions. D. Taking care of other people. Questions 4 to 4 are based on the following passage. 4.

A. $1700. B. $1200. C. $300. D. $200. Questions 5 to 5 are based on the following passage. 5. A. Employer and employee. B. Husband and wife. C. Father and daughter. D. Mother and son. Part 1 Understanding Short Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 1 1 C A A D B 我的答案 C A A D B Subtotal: 5 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:5 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

否则就听不成啦! Part 2 Understanding Long Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

1. A. The advantages of the letter. B. The advantages of the phone. C. The process of writing a letter. D. The relative ease of phoning someone. 2. A. His teacher has spoken about his subject. B. His teacher will give the man a good grade. C. The man has responded to his teacher's comments. D. The man has shown interest in his subject. 3. A. Give him a good grade. B. Respond to his questions. C. Comment upon what he says. D. Show interest in his topic. 4. A. Friendly. B. Easy. C. Personal. D. Quick. 5. A. A classroom.

B. A post office. C. A phone company. D. A friend's home. Questions 6 to 10 are based on the following passage. 6. A. The woman's car. B. The woman's kids. C. The woman's sweetheart. D. The woman's hurtful jokes. 7. A. To make jokes. B. To see the woman again. C. To be free of the woman. D. To get out of the car. 8. A. 5 years. B. 3 years. C. 10 years. D. 6 years. 9. A. Mother and son. B. Father and daughter.

C. Wife and husband. D. Boyfriend and girlfriend. 10. A. The woman is starting her life with the man. B. The woman is planning on getting marr soon. C. The woman is going to have some kids. D. The woman is suddenly unsure about the future. Part 2 Understanding Long Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 B A C C A D C B D D 我的答案 B A C C A D C B D D Subtotal: 10 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:10 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

否则就听不成啦! Part 3 Understanding Passages (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

1. A. Communications technology. B. The galaxy. C. Problems for companies. D. A satellite failure. 2. A. Technology for communications. B. Telecommunications satellites. C. American technology. D. Radio broadcasts. 3. A. Galaxy Four is working poor. B. Galaxy Four needs a working computer to operate. C. Americans live without technology every day. D. Companies failed because of Galaxy Four. 4. A. A satellite. B. A home satellite system. C. A telephone message system. D. A pager that makes beeping sounds. 5. A. 10.

  • 新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

    新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

    新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案...

    贡献者:网络收集
    957312
  • 新视野大学英语4视听说教程further listening答案

    新视野大学英语4视听说教程further listening答案

    新视野大学英语4视听说教程further listening答案...

    贡献者:网络收集
    220420
  • 新视野大学英语Book4

    新视野大学英语Book4

    新视野大学英语Book4...

    贡献者:网络收集
    290265
  • 新视野大学英语book4 unit2阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2阅读答案...

    贡献者:网络收集
    352616
  • 大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

    大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

    大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文...

    贡献者:网络收集
    429047
  • 新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

    新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

    新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)...

    贡献者:网络收集
    212309
  • 大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

    大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

    大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文...

    贡献者:网络收集
    441587
  • 新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案...

    贡献者:网络收集
    767070
  • 新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案

    新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案

    新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案...

    贡献者:网络收集
    272504
  • 新视野第一册Unit3&4----Listening

    新视野第一册Unit3&4----Listening

    新视野第一册Unit3&4----Listening...

    贡献者:网络收集
    518932
  • 网友在搜
    59.63.249.241 南京电建洺悦府能买吗 钩针的花样图解大全 steam 东南亚 tumblr 消息不显示 齐炳权准吗 投影机无线传输 switch生化危机 剧情 母乳女神春日もな macbook air dns设置 丧尽天良 黎耀祥 bucks是什么意思 陶 盘 好么 dnf小丑暗帝怎么控 talon拉链怎么样 索泰和微星1060哪个好 运命の洞窟 柴犬喝水微笑图片gif 风云三国2.8推荐武器 wanz factory的网址 echarts 坐标线颜色 李瑾萱楚静是什么小说 浦发银行大连分行 董漫画 wukezhuangzai 快手京城两寶哥是谁 洛克王国刷绝版宠物蛋 至少还有你歌词含义 邪恶h里番acg mac有什么值得买的 新加坡签证 最高学历 仙境传说漫画雾森林入口 忘れかけていたのかな 360os3.0垃圾 花椒直播elise漏d点 郭信平 李亚楠 35mm f 1.4 asph 胜利超级纳米7评测 服务器硬盘读写速度 csgo2017年度选手 wow破碎海滩主线任务 拉布拉多犬北京能养吗 python unpack多个字节 astonishing怎么读 解剖学会历届理事长 cn.bitcitys.com matlab表示矩阵的逆 新仙鹤神针张铁林删除 乳腺4c类是良性的有吗 snmp counter64 吴哥窟跟团游 eau admirable 229省道得胜界岭 什么聪什么明成语 mysql insert output 梅根·福克斯床戏大全 brought up to 柏特利雅酒庄 驱魔龙族马氏一家

    声明:本站内容源于网络,出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其描述。文章内容仅供参考,请咨询相关专业人士。

    如果无意之中侵犯了您的版权,或有意见、反馈或投诉等情况, 联系我们:shnews500#tom.com

    All Rights Reserved 分品网 手机站 网站地图 网站栏目